Online geld verdienen via een startpagina website

Geplaatst op 30-03-2022

Categorie: Computer en internet

Voor geld verdienen online zijn er diverse dingen nodig. Wilt u inkomsten genereren, dan is het raadzaam dat te doen via uw eigen website. Voor een eigen website is een webhosting pakket nodig, waar u de bestanden van uw website kunt plaatsen. Deze bestanden kunnen bijvoorbeeld de bestanden van een PHP script zijn om u te ondersteunen bij het bouwen van uw eigen site.

Een dergelijk script is vaak zo in elkaar gezet dat u heel gemakkelijk aanpassingen kunt verrichten aan uw website. Niet zelden is het voorzien van een installatieprogramma waarbinnen eenvoudig de meest relevante van uw website is in te vullen en waarbinnen u de databaseverbinding kunt instellen. Zo een database is vaak nodig om van het PHP script of CMS programma gebruik te kunnen maken.

Een voorbeeld van een CMS programma is het Startpagina Script. Daarmee kunt u uw eigen startpagina website maken. Op een startpagina website vindt u vermeldingen naar andere websites. De website is zo in elkaar gezet dat de vermeldingen naar onderwerp zijn ingedeeld. Zo kan er per onderwerp een dochterpagina worden aangemaakt die links bevat over dit onderwerp. Als beheerder kunt u heel eenvoudig nieuwe dochterpagina’s en rubrieken aanmaken. U kunt het script installeren op uw webhosting pakket, zodat u een eigen startpagina website tot uw beschikking krijgt.

Het leuke is dat mensen graag website vermeldingen bij u willen kopen als u gebruik maakt van het Startpagina Script. Het script is uitgerust met functies om eenvoudig een koppeling met de betaalprovider Mollie te maken voor het ontvangen van betalingen. Het script is voorzien van een beheeromgeving waarbinnen u de koppeling met Mollie heel eenvoudig kunt instellen. U kunt zowel tijdelijke links als permanente links aanbieden met het script. Als de gekozen periode is verlopen, ontvangt de aanmelder een e-mail met de mogelijkheid om de link opnieuw voor een bepaalde periode te plaatsen.