4 tips om uw kinderen aan te kleden voor succes

Geplaatst op 12-03-2022

Categorie: Fashion

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat eerste indrukken ertoe doen, maar weet je waarom?

De kleding van uw kinderen kan een grote rol spelen bij het vormgeven van uw eerste indruk bij nieuwe mensen die u ontmoet, of het nu met vrienden of leraren, coaches of kerkleiders is.

Het maakt niet uit of uw kinderen naar school gaan of naar de kinderopvang gaan - elke keer dat ze de deur uitlopen, vertegenwoordigen ze u en de waarden van uw gezin voor iedereen die ze tegenkomen.

1) Kleed kinderen niet te goed


Geef uw kinderen een voordeel door ze zo goed mogelijk te kleden, maar ook een nadeel door ze minder dan hun leeftijdsgenoten te kleden.

Merkkleding

U denkt misschien dat het aankleden van uw kind in merkkleding hem of haar een voordeel geeft, maar het heeft in feite een negatief effect op hoe anderen uw kind zien.

Succesvol

In plaats van eruit te zien alsof hij of zij succesvol en rijk is, zullen ze eruitzien alsof ze te hard hun best doen om iets te zijn wat ze niet zijn.

Ze worden misschien zelfs belachelijk gemaakt door andere kinderen op school!

2) Kleding aanpassen aan het weer


Natuurlijk spelen niet alle kinderen buiten.

Maar als je een actief kind hebt, zal hij of zij op een gegeven moment waarschijnlijk gaan zweten.

Huid

Het laatste dat u wilt, is dat die kleding aan de huid van uw kind blijft plakken en hem of haar ongemakkelijk maakt.

Zomerkleding

Om dat te voorkomen, investeert u in een paar paar kleding die geschikt is voor het weer (badpakken in de zomer, jassen in de winter) en past u deze zo aan dat ze goed passen.

Zo kan uw kind langer buiten spelen zonder te stoppen voor een garderobewissel.

3) Accessoires kind online bestellen


Kleding en accessoires online kopen is een handige manier om te winkelen, maar als je jonge kinderen hebt, kan het ook moeilijk zijn om te weten wat hen goed zal passen.

Accessoires verschillen van winkel tot winkel; het is niet ongebruikelijk dat een paar kinderaccessoires die bij verschillende retailers zijn gekocht.

Verschillende maatlabels hebben, ondanks dat ze als identieke maten zijn geëtiketteerd.

Om stress te voorkomen, kun je het beste accessoires kind online bestellen.

4) Leer ze hun kleuren en hoe ze met elkaar samenwerken


Kleurentheorie is een behoorlijk complex (en genuanceerd) onderwerp, maar het is van cruciaal belang om te leren voordat je een outfit samenstelt.

Bij het kiezen van kleuren moet u begrijpen dat ze een koel- en warmtecomponent hebben, die goed kunnen mengen of botsen.

Oranje en rood

Hoewel oranje en rood bijvoorbeeld beide warme kleuren zijn (denk aan vuur), gaan ze niet per se goed samen in een outfit - ze botsen.